Trenutno pregledavate Svakodnevno prstenje – savjeti i pomoć prilikom odabira

Svakodnevno prstenje – savjeti i pomoć prilikom odabira

Ako tražite svakodnevno prstenje, možda nećete shvatiti da su određeni stilovi, kamenje i metali bolji od drugih kada su u pitanju najbolji prsteni za svakodnevno nošenje. Da biste shvatili koju vrstu nakita biste trebali usvojiti ili izbjegavati, razmislite o tome kako bi vaša svakodnevica utjecala na osjetljive dragulje i metale na vašem prstu.

Zaokružio sam desetak pitanja koja si možete postaviti kako biste suzili svoj izbor. Svaki bi vas trebao usmjeriti malo bliže idealnim svakodnevnim prstenovima za vaš životni stil. Dijelim i vlastite primjere kako bih vam pokazao na što točno mislim!

Očekivanje nasuprot stvarnosti

Ne bi li bilo lakše da svi živimo poput Marije Antoanete Kirstin Dunst? Da ne radimo ništa drugo osim da se dotjeramo kako bismo jeli bombe i veselili se na poljima ili u salonu oko palače, ne bismo ni govorili o praktičnim razmatranjima svakodnevnog nakita.

Realnost je takva da mnogi od nas imaju posao i hobi gdje neprestano radimo rukama. A ove aktivnosti mogu uzrokovati puno nenamjernog trošenja našeg nakita.

To je glavni razlog zbog kojeg nisam nosila mnogo prstenova. Provela sam godine neprekidno u svijetu kazališne kostimografije, koja često uključuje navlačenje gomila teških kostima na metalnim vješalicama, rukovanje tkaninama koje bi se mogle zaglaviti i ulazak u neuredne kostimografije poput uznemiravanja trapera brusnim papirom.

Savjeti za odabir najboljih prstenova za svakodnevno nošenje

Dok tražite pitanja o životnom stilu koja slijede, imajte na umu ove bitne čimbenike.

Radite li rukama?

Ako vaš posao ili hobi uključuje upotrebu ruku na način koji bi mogao oštetiti vaše prstenje, imajte na umu sve gore navedene čimbenike prilikom odabira svakodnevnog nakita.

Nosite li često rukavice?

Prstenasti zupci i rukavice zapravo ne idu ruku pod ruku. Tijekom hladnijih mjeseci zupci se lako mogu uhvatiti na nejasnim oblogama i elastičnim zglobovima zimskih rukavica.

Takođe, alarmantna količina ovih slika kruži Internetom. Snimke su na kojima se vide medicinski radnici čiji su zaručnički prstenovi provalili kroz njihove nitrilne rukavice. Pretpostavljam da su namijenjeni zabavi? Ali oni su nevjerojatno grubi kad malo razmislite ??

Moj savjet bi bio da blistavicu ostavite kod kuće u prekrasnoj baršunastoj kutiji s prstenom.

Stalno posežete za torbama, naprtnjačama i džepovima?

Metalni patentni zatvarači od teškog tereta koji se često nalaze na torbama od strukturirane kože mogu vam uništiti prstenje ako vam zglobovi više puta zakucaju u ove vrste zatvarača. Čak i džepovi na farmerkama mogu pogoršati nježne zupce.

Izbjegavajte nošenje nježnijih komada sa mekšim materijalima poput opala ili bisera koji se lako mogu usitniti. Ove prstenje je bolje sačuvati za posebne prilike – gdje mogu dati izjavu uz vašu mnogo nježniju torbu s kopčom!

Rukujete li teškim ili metalnim predmetima tokom dana?

Kao što sam otkrio tokom debakla u pokretnoj kutiji, pave bendovi zaista ne vole dizati teške ruke. Takođe, moji dani razvlačenja gomila kostima po metalnim vješalicama natjerali su me da izbjegavam dodatne prstenje po svaku cijenu. Činilo se da se potencijal za stezanje, udubljenje i općenitu štetu nije isplatio.

Ovisno o tome što namjeravate, možete se odlučiti za nešto poput čvrstog zlatnog prstena sa pečatom preko popločanih dijamanata i nježnih traka koje se mogu slagati. Oni se lako mogu saviti u obliku protiv sile teškog predmeta, metalnog alata ili nečeg sličnog.

Da li radite za računarom?

Ako zaista niste toliko grubi po rukama tijekom redovnog radnog dana, vjerojatno ih je sigurno ukrasiti nježnijim i privlačnijim nakitom.

Lično smatram da narukvice nisu previše udobne dok rade za računarom, jer obično lepe po cijelom stolu. Međutim, volim nositi lijepe prstenje kojima se mogu diviti dok tipkam. To je jedna od najboljih stvari o prstenovima u odnosu na naušnice i ogrlice – zapravo ih možete vidjeti cijelo vrijeme!

svakodnevno prstenje

Idete li gledati puno emisija uživo?

Možda ne biste razmišljali o tome, ali sve pljeskanje na koncertu ili događaju uživo može oštetiti vaš nakit. Na primjer, ako na obje ruke nosite dijamantske trake za vječnost i pljesnete ih zajedno, prstenovi će se vrlo dobro vratiti kući iscrpljeni i nedostajati vam nekoliko kamena. Razmislite o odabiru prstenova samo s jedne strane ako puno izlazite.

Koliko često izlažete ruke vodi?

Iako biste dijamante mogli sigurno odvesti u morske dubine i oni vam ne bi stvarali probleme, postoji poprilično osjetljivih dragulja koji ne bi trebali biti uronjeni u vodu.

svakodnevno prstenje

To uključuje tirkiz, mjesečev kamen i opale, između ostalog.

Posjetite našu web stranicu.