Akcija!

UP! WATCH UPGRADE SILVER

133.00KM

UP! Watch je robna marka nove generacije koja potiče iz Turske. UP! Watch je registrirana svjetska marka u 28 zemalja.
U pitanju su visokokvalitetni, moderni i luksuzni satovi, nove tehnologije, sa LED displejom osjetljivim na dodir.

Opis

UP! Watch satovi sa prikazom vremena, datuma i temperature obično su jednostavni digitalni satovi koji pružaju osnovne informacije.

  1. Prikaz Vremena i Datuma: Ovi satovi osnovna su sredstva za praćenje trenutnog vremena i datuma. Prikaz vremena je obično digitalan, sa prikazom sati i minuta, dok se datum često prikazuje u formatu dan/mesec.
  2. Temperaturni Senzor: UP! satovi sa temperaturnim senzorom mogu prikazivati trenutnu temperaturu u određenoj lokaciji. Ova funkcija je korisna za brz pregled vremenskih uslova.
  3. LED Pozadinsko Svjetlo: Većina ovih satova ima ugrađeno LED pozadinsko svetlo, što omogućava čitanje vremena u mraku ili slaboj svetlosti.
  4. Baterija: Ovi satovi obično koriste dugotrajne baterije i imaju relativno nisku potrošnju energije zbog svojih osnovnih funkcija.
  5. Jednostavan Dizajn: Dizajn ovih satova obično je jednostavan i funkcionalan, s fokusom na praktičnost.

Ovi satovi su idealni za ljude koji žele osnovne informacije o vremenu i datumu, zajedno s trenutnom temperaturom, bez dodatnih funkcionalnosti koje se često nalaze na pametnim satovima ili sportskim satovima. Budući da su jednostavni, mogu biti vrlo praktični za svakodnevno nošenje.

UP! Watch – Nova generacija digitalnih LED satova.

UP! Watch je robna marka nove generacije koja potiče iz Turske. UP! Watch je registrirana svjetska marka u 28 zemalja.
U pitanju su visokokvalitetni, moderni i luksuzni satovi, nove tehnologije, sa LED displejom osjetljivim na dodir.d

Zlatarna Ena je poznata po svom izvrsnom izboru nakita, satova i naočala. Nudimo širok raspon proizvoda za muškarce i žene, uključujući elegantne naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje, kao i veliki izbor vrhunskih satova i stilskih naočala. U našoj ponudi možete pronaći različite stilove i materijale, uključujući zlatosrebro, dijamante, bisere, kao i moderne metale poput nehrđajućeg čelika. Zlatarna Ena uvijek drži korak s trendovima u industriji nakita, pa ćete uvijek naći najnovije i najpopularnije modele nakita, satova i naočala u njihovoj ponudi. 

Posjetite naše društvene mreže : Instagram , Facebook

Dodatne informacije

BOJA KUĆIŠTA

Srebrena

BOJA NARUKVICE

Crna

BOJA PODLOGE

Crna

GARANCIJA

24 mjeseca

MATERIJAL KUĆIŠTA

Stainless Steel

MATERIJAL NARUKVICE

Guma

MEHANIZAM

Digitalni

OBLIK KUĆIŠTA

Okrugao

SPOL

Unisex

VRSTA PRIKAZA

Digitalni

VRSTA STAKLA

Mineralno

OPIS

ICONIC Gold unisex model koji je idealan za elegantnije ali i za opuštenije varijante Vašeg modnog odabira.
UP! Watch je robna marka nove generacije koja potiče iz Turske.
U pitanju su visokokvalitetni, moderni i luksuzni satovi, nove tehnologije, sa LED displejom osjetljivim na dodir.

UP! Watch je registrirana svjetska marka u 28 zemalja.

Počeli smo s pričom o osvještavanju brenda kada smo prvi serijski model postavili na prodaju u Turskoj 2009. godine.

GARANCIJA

Garantni rok traje 24 mjeseci od dana prodaje proizvoda koji se upisuje na garantni list i ovjerava pečatom i potpisom prodavača. Garancijom su obuhvaćene greške u mehanizmu pri proizvodnji ili montaži sata. Garantni list je važeći samo uz račun o kupovini koji treba sadržavati: datum kupovine sata, šifru modela sata, te potpis i pečat prodavača kod kojeg je sat kupljen. Kupac gubi pravo na garanciju u slučaju bilo kave intervencije na satu van generalnog servisa. Garancija ne obuhvata: bateriju, staklo, remen ili narukvicu, kućište sata i sve ukrase na njemu (cirkone i sl.), ključ, krunicu, dugmiće, oštećenja nakon isteka garantnog roka, trošenje nastalo tokom vremena uslijed uobičajenog korištenja, mehanička oštećena izazvana nepravilnim rukovanjem (padom, udarom ili lomovima), oštećenja sata zbog nepoštivanja tabele vodootpornosti koju dobijete uz kupovinu sata. Rok trajanja servisa može trajati do 60 dana ovisno o vrsti kvara i dostupnosti specifičnih rezervnih dijelova. Voditi računa o tome da sat kojem je izvučena krunica nije vodootporan.