Lotus

58.00KM

Ono što čini Lotus nakit posebnim je njegova duboka simbolika. Cvijet lotosa predstavlja čistotu, duhovnost, obnovu i rast, a ova simbolika je prenesena na komade nakita. Lotus nakit nosi poruku o transformaciji, unutrašnjem miru i duhovnom rastu.

Nema na zalihi

Opis

 Detaljan opis:

Lotus narukvica

Materijal: Nehrđajući čelik.
Nehrđajući čelik 316L (Stainless Steel) je vrlo izdržljiv materijal koji se teoretski ne može uništiti. Tvrd je (ne savija se i ne puca), postojan je u boji, antialergijski (ne reaguje sa telesnim tečnostima i samim tim se metalne komponente ne oslobađaju na koži) i ima antikorozivnu površinu (površina je otporna na oksidaciju i osim toga, otporan je na slatku i slanu vodu).

Brend Lotus nakita je poznat po svojoj izuzetno visokoj kvaliteti, originalnom dizajnu i dubokoj simbolici koju nosi sa sobom. Ovaj brend je postao sinonim za eleganciju, luksuz i unikatnost u svetu draguljarske industrije.

Lotus nakit je osnovan sa ciljem da prenese lepotu i simboliku cveta lotosa kroz svoje kreacije. Svaki komad nakita je pažljivo dizajniran kako bi odražavao izvanrednu estetiku i detalje lotosa. Bilo da se radi o ogrlicama, prstenju, narukvicama ili naušnicama, Lotus nakit izdvaja se po svojoj jedinstvenosti i prefinjenosti.

Ono što čini Lotus nakit posebnim je njegova duboka simbolika. Cvijet lotosa predstavlja čistotu, duhovnost, obnovu i rast, a ova simbolika je prenesena na komade nakita. Lotus nakit nosi poruku o transformaciji, unutrašnjem miru i duhovnom rastu. Mnogi ljudi koji nose Lotus nakit doživljavaju ga kao podsetnik da ostanu povezani sa svojom unutrašnjom lepotom i da se razvijaju kao individue.

Zlatarna Ena je poznata po svom izvrsnom izboru nakita, satova i naočala. Nudimo širok raspon proizvoda za muškarce i žene, uključujući elegantne naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje, kao i veliki izbor vrhunskih satova i stilskih naočala. U našoj ponudi možete pronaći različite stilove i materijale, uključujući zlatosrebro, dijamante, bisere, kao i moderne metale poput nehrđajućeg čelika. Zlatarna Ena uvijek drži korak s trendovima u industriji nakita, pa ćete uvijek naći najnovije i najpopularnije modele nakita, satova i naočala u njihovoj ponudi. 

Posjetite naše društvene mreže : Instagram , Facebook

Lotus narukvica

Dodatne informacije

BREND

Lotus

MODEL

LS1966/2/1

BOJA

Srebrena

MATERIJAL

Nehrđajući čelik

SPOL

Muški