Akcija!

Daniel Klein

79.20KM

Daniel Klein ručni sat iz Zlatarne “ENA” je idealan izbor za žene koje traže moderan i minimalistički dizajn s vrhunskom funkcionalnošću i trajnošću, što ga čini savršenim dodatkom za svakodnevni stil.

1 na zalihi

Opis

 Detaljan opis:

Daniel Klein ručni sat – Zlatarne”ENA”

Materijal kućišta: Nehrđajući čelik.
Nehrđajući čelik 316L (Stainless Steel) je vrlo izdržljiv materijal koji se teoretski ne može uništiti. Tvrd je (ne savija se i ne puca), postojan je u boji, antialergijski (ne reaguje sa telesnim tečnostima i samim tim se metalne komponente ne oslobađaju na koži) i ima antikorozivnu površinu (površina je otporna na oksidaciju i osim toga, otporan je na slatku i slanu vodu).

Rad sata: Sat se napaja baterijom.

Staklo: kristal mineral.
Trenutno najrasprostranjeniji tip stakla za satove. Vrlo je tvrd i ima visok sadržaj silicija zahvaljujući čemu je vrlo otporan na grebanje i udarce. Međutim, to ne znači da je potpuno otporan na ogrebotine.

Način zatvaranja: Kopča na kuku. Ovo zatvaranje je dizajnirano za mrežaste narukvice. Princip je da se jedna strana uhvati za drugu i fiksira zajedno.

Zlatarna Ena je poznata po svom izvrsnom izboru nakita, satova i naočala. Nudimo širok raspon proizvoda za muškarce i žene, uključujući elegantne naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje, kao i veliki izbor vrhunskih satova i stilskih naočala. U našoj ponudi možete pronaći različite stilove i materijale, uključujući zlatosrebro, dijamante, bisere, kao i moderne metale poput nehrđajućeg čelika. Zlatarna Ena uvijek drži korak s trendovima u industriji nakita, pa ćete uvijek naći najnovije i najpopularnije modele nakita, satova i naočala u njihovoj ponudi. 

Posjetite naše društvene mreže : Instagram , Facebook

Daniel Klein ručni sat – Zlatarne”ENA”

Dodatne informacije

BREND

Daniel Klein

MODEL

DK12686-5

VRSTA STAKLA

Mineralno

BOJA KUĆIŠTA

Srebrena

BOJA NARUKVICE

Srebrena

BOJA PODLOGE

Bež

GARANCIJA

12 mjeseci

MATERIJAL KUĆIŠTA

Stainless Steel

MATERIJAL NARUKVICE

Nehrđajući čelik

OBLIK KUĆIŠTA

Okrugao

SPOL

Ženski

DOSTAVA

12,00 KM