Akcija!

Casio

235.80KM

Casio satovi spoj su elegancije i funkcionalnosti, prateći tehnološke inovacije s pouzdanim dizajnom koji nikada ne izlazi iz stila.

1 na zalihi

SKU: DW-5600BB-1ER Kategorije: , , , , Oznaka:

Opis

 Detaljan opis:

Casio ručni sat – Zlatarne”ENA”

Rad sata: Sat se napaja baterijom.

Staklo: kristal mineral.
Trenutno najrasprostranjeniji tip stakla za satove. Vrlo je tvrd i ima visok sadržaj silicija zahvaljujući čemu je vrlo otporan na grebanje i udarce. Međutim, to ne znači da je potpuno otporan na ogrebotine.

Način zatvaranja: Preklopna kopča. Preklopna kopča je trenutno najpopularniji način pričvršćivanja remena za satove i narukvice. To je jednostavan i pouzdan način pričvršćivanja. Ako se slučajno otkopča, sat se neće u potpunosti otkopčati i ostat će na Vašem zglobu.

Način zatvaranja: Najčešći način je koristiti kopču s rupicama i iglom, gdje se igla umetne kroz rupicu kako bi se osigurao čvrst i siguran zatvaranje.

Zlatarna Ena je poznata po svom izvrsnom izboru nakita, satova i naočala. Nudimo širok raspon proizvoda za muškarce i žene, uključujući elegantne naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje, kao i veliki izbor vrhunskih satova i stilskih naočala. U našoj ponudi možete pronaći različite stilove i materijale, uključujući zlatosrebro, dijamante, bisere, kao i moderne metale poput nehrđajućeg čelika. Zlatarna Ena uvijek drži korak s trendovima u industriji nakita, pa ćete uvijek naći najnovije i najpopularnije modele nakita, satova i naočala u njihovoj ponudi. 

Posjetite naše društvene mreže : Instagram , Facebook

Casio ručni sat – Zlatarne”ENA”

Dodatne informacije

BREND

Casio

MODEL

DW-5600BB-1ER

VRSTA STAKLA

Mineralno

BOJA KUĆIŠTA

Crna

BOJA NARUKVICE

Crna

GARANCIJA

12 mjeseci

MATERIJAL KUĆIŠTA

Stainless Steel

MATERIJAL NARUKVICE

Silikon

OBLIK KUĆIŠTA

Kvadratičan

SPOL

Unisex

DOSTAVA

12,00 KM