GUESS W0767L2

330.00KM

Dodatne informacije

ŠIFRA

W0767L2

BOJA KUĆIŠTA

Zlatna

BOJA NARUKVICE

Zlatna

BOJA PODLOGE

Bijela

DEBLJINA KUĆIŠTA

9 mm

GARANCIJA

24 mjeseca

MATERIJAL KUĆIŠTA

Stainless Steel

MATERIJAL NARUKVICE

Nehrđajući čelik

MEHANIZAM

Quartz

OBLIK KUĆIŠTA

Okrugao

SPOL

Ženski

VELIČINA KUĆIŠTA

30 mm

VRSTA PRIKAZA

Analogni

VRSTA STAKLA

Mineralno

GARANCIJA

Garantni rok traje 24 mjeseca od dana prodaje proizvoda koji se upisuje na garantni list i ovjerava pečatom i potpisom prodavača. Garancijom su obuhvaćene greške u mehanizmu pri proizvodnji ili montaži sata. Garantni list je važeći samo uz račun o kupovini koji treba sadržavati: datum kupovine sata, šifru modela sata, te potpis i pečat prodavača kod kojeg je sat kupljen. Kupac gubi pravo na garanciju u slučaju bilo kave intervencije na satu van generalnog servisa. Garancija ne obuhvata: bateriju, staklo, remen ili narukvicu, kućište sata i sve ukrase na njemu (cirkone i sl.), ključ, krunicu, dugmiće, oštećenja nakon isteka garantnog roka, trošenje nastalo tokom vremena uslijed uobičajenog korištenja, mehanička oštećena izazvana nepravilnim rukovanjem (padom, udarom ili lomovima), oštećenja sata zbog nepoštivanja tabele vodootpornosti koju dobijete uz kupovinu sata. Rok trajanja servisa može trajati do 60 dana ovisno o vrsti kvara i dostupnosti specifičnih rezervnih dijelova. Voditi računa o tome da sat kojem je izvučena krunica nije vodootporan.

OPIS

Guess W0767L2 nevjerojatan je i privlačan ženski sat. Futrola je izrađena od nehrđajućeg čelika, a sivi brojčanik satu daje taj jedinstveni izgled. Ovaj se sat prodaje kao vodootporan. Znači da može izdržati blage prskanja i kišu, ali ne smije biti uronjeno u vodu.

GUESS su 1981. godine osnovala braća Marciano, koji su napustili jug Francuske u potrazi za američkim snom. … 2004. godine kompanija se proširila novim konceptom maloprodaje za svoju savremenu kolekciju nazvanu Marciano. Marka Marciano nudi modnu kolekciju dizajniranu za žene i muškarce koji postavljaju trendove.