You are currently viewing Kako nositi nakit na pravi način

Kako nositi nakit na pravi način

Što se tiče nošenja nakita, postoje neke stvari koje biste trebali razumjeti. Ovdje možete pogledati naš vodič da biste saznali više o tome kako nositi nakit.

Svakodnevni nakit

Neki su komadi nakita dovoljno svestrani da mogu biti prihvatljivi u bilo kojoj prilici. Ako ste vjenčani, to uključuje i vašu vjenčanicu. Još jedan sjajan nakit za svakodnevnu upotrebu je ručni sat, posebno kada niste zainteresirani za provjeru svog mobilnog telefona za to vrijeme.

Kako nositi nakit

Imate li ogrlicu za uspomenu? Ako je tako, sve dok je jednostavno, možete ga nositi bez privlačenja neželjenih bočnih pogleda. Obratite pažnju, neke situacije mogu ogrlicu učiniti neprikladnom, ali to su rijetke pojave.

Kancelarijski nakit

Pri odabiru nakita koji ćete nositi tijekom posla, općenito je pravilo odabrati suptilnost i jednostavnost. Čak i bez glamura, i dalje ćete imati sredstva da pokažete svoju individualnost. Samo osigurajte da to ne odvlači pažnju ili vrijeđa ni vaše kolege ni klijente.

Kako nositi nakit

Naušnice

Ovisno o uredskom okruženju, ideje za nakit mogu se promijeniti. U konzervativnim uredima bolje je nositi naušnice na klinac. Da biste maksimalno iskoristili svoj izgled, pobrinite se da se oni poklapaju ili dopunjuju sa vašom kancelarijskom odjećom.

Za manje konzervativna radna mjesta imate više slobode da nosite male naušnice s obručem. Upozorenje je da ovi ne bi trebali previše blistati. Kad god se krećete, ne smije ispuštati puno zvukova.

Naginje li vaš ured više na kreativnu stranu? Ako je to slučaj, veće naušnice su dobrodošlije, ali osigurajte da njihova buka bude minimalna. Na taj način nećete na kraju odvratiti pažnju svojih kolega.

Nitko ne želi dosadnog kolegu čiji nakit zvecka i zveči kad god se šetaju.

Narukvice

Bez obzira na uredsko okruženje, pobrinite se da vaše narukvice neće imati velike, blistave kamenčiće. Bolje je sačuvati glamur nakon radnog vremena. Poput naušnica, i vaša narukvica ne bi trebala biti bučna, što znači da slaganje narukvica ne dolazi u obzir.

Narukvice koje zveckaju dok tipkate po tipkovnici mogu biti dosadne. To je posebno slučaj kada radite u kabinama ili stanicama.

Broj prihvatljivog nakita

Ako niste sigurni nosite li previše komada nakita na poslu, idite na što manje komada. Općenito je pravilo da nosite sat ili narukvicu, prsten, naušnice i jednostavnu ogrlicu. Ako nosite više od ovoga, vjerojatno ćete premašiti prihvatljivi broj za većinu uredskih okruženja.

Kako nositi nakit

Formalni nakit

Svečani događaji su glavno okruženje za pokazivanje elegancije nakitom. Zato su ovi događaji najbolji za nošenje vašeg najglamuroznijeg i najskupljeg nakita. Prihvatljivo je da postanete blistavi, ali maksimalno iskoristite svoje komade nakita ako ih koristite kako biste naglasili svoje najbolje osobine.

Na primjer, vaše visoke jagodične kosti i nevjerojatna linija vilice najbolje su s nadogradnjom. Da biste je upotpunili komadima nakita, koristite kristalne ili dijamantne naušnice. Završite ovaj izgled upotrebom statement ogrlice, jer ona također čini da ljudi više gledaju vaše lice.

Obratite pažnju, komadi nakita pomažu vam glamurizirati vašu odjeću. Ako nosite previše, vjerojatno ćete oduzeti pažnju koju vaša haljina zaslužuje. To znači da nikada ne smijete dopustiti da vaš nakit prevlada vašim stilom i izgledom.

Što se tiče prevelikih komada, ograničite ga na jedan komad nakita. Inače ćete izgledati poput djevojčice koja se igra majčinim nakitom. Uz to, odaberite izjavu i osigurajte suptilnost za ostatak svojih nakita.

Posjetite našu web stranicu.